Ervaar de echte Thaise massage nu in Breda!

Beauty Behandelingen

Aqua Extreme behandeling

Een basis behandeling met een optimale hydratatie die zorgt voor een jonge gladde en vitale huid. Incl. ampul en een Total Hydration serum.

62,50

Basis Plus behandeling

Dit is een basisbehandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van een intensief cellulose-, alginaat-, peel off-, of shaker masker aangepast op het huidtype.

62,50

Dermaprime gelaatsbehandelingen

Het assortiment van DermaPrime bestaat uit 8 verschillende lijnen met bijbehorende behandeling. Elke behandeling richt zich op een andere huidconditie, met afgestemde werkstoffen en massage-technieken. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de infraroodwerking van moxa (aromatische bladeren van de Artemisia-plant, welke wordt gebruikt voor een algemeen welbehagen).

53,50

Flash behandeling

Korte behandeling die bestaat uit een reiniging een peeling een masker en een ampul. We sluiten af met een op het huidtype aangepaste crème.

Gezichtsbehandeling

Reinigen, epileren, peeling,warme kompressen, gezicht-, hals-, nek en schoudermassage, masker en vervolgens een dag of nachtcrème en eventueel een lichte make-up.

52,50

Gold de luxe behandeling

Een prachtige behandeling voor de ouder wordende huid. Naast bovenstaande Basis Plus behandeling wordt in deze behandeling gebruik gemaakt van de DermaPrime producten van de lijn, Beauty Without Surgery en de Ligne Advance. Ook wordt gebruik gemaakt van ampullen en serums aangepast aan het huidtype.

69,50

Quick behandeling voor de onzuivere huid

Dit is een reinigende behandeling en bestaat uit een intensieve reiniging van de huid door middel van een scrub-, een fruitzuurpeeling of een enzymatische peeling. Daarna verwijderen we de huid onzuiverheden. Het masker aangepast op het huidtype wordt opgebracht en we sluiten de behandeling af met een crème. Duur van de behandeling 60 min.

40,00