Ervaar de echte Thaise massage nu in Breda!

Indiase massage

Indiase ontspanningsmassage

  • Ayurvedische massage

De Indiase ontspanningsmassage wordt ook wel de Ayurvedische massage genoemd en komt van oorsprong uit India. Ayurveda betekent ondersteuning van het leven. De klassieke Indiase massage is zo’n 5000 á 6000 jaar geleden ontstaan en is ontwikkeld als ondersteuning van een medische behandeling.

Bij Massages uit het Oosten wordt de moderne vorm van Ayurvedische massage gegeven die los staat van een medische behandeling.

  • Blokkades & vastzittende spieren

De massage heeft zowel zachte strijkingen als momenten waarop diep in de spieren wordt gewerkt. Verder speelt het masseren en manipuleren van gewrichten door middel van rotaties, rekkingen en strekkingen een belangrijke rol in de massage. De ervaring is dat in gewrichten vaak (veel) energie blijft hangen. Als dit wordt losgemaakt ervaren mensen weer meer eenheid en stroming in hun lichaam. Een ervaring kan dan zijn dat iemand niet meer alleen maar in het hoofd zit maar het hele lichaam ervaart.

  • Reiniging, ontspanning & balans

De Ayurvedische massage heeft een reinigend effect, ontspant, voedt en balanceert fysiek en geestelijk. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam en de geest worden gestimuleerd en de massage draagt bij aan lichaamsbewustzijn en verlichting van spierspanning.

Deze massage kan ondersteunen in het geval van spierklachten, slapeloosheid, onrust en/of stress.