Ervaar de echte Thaise massage nu in Breda!

Kruidenstempel massage

Thaise Kruidenstempelmassage of Luk Pra Khob

In Thailand vormen medicinale kruiden en Thaise massage de basis van de traditionele Thaise geneeskunst. De kruiden worden tot pillen gedraaid, als voedingsadvies gegeven, in stoombaden gebruikt en er wordt mee gemasseerd. De kruiden hebben een reinigend effect, ze vergroten de weerstand, stimuleren de werking van de organen en hebben een kalmerend en ontspannend effect. Door de warmte ontspannen de spieren en kunnen afvalstoffen beter afgevoerd worden. Het verlicht spanningen, pijn, kramp en vermoeidheid in spieren. 

De Thaise kruidenstempelmassage is een massage voor een diepe ontspanning van lichaam en geest. In de Thaise Kruidenstempelmassage worden Thaise yogamassage technieken gecombineerd met één of twee warme kruidenstempels. Een kruidenstempel is een buideltje gevuld met kruiden. De kruidenbuidel wordt warm gemaakt en vervolgens op de huid gedrukt. 

Aangezien de kruidenstempels op de huid worden gedrukt heb je bij deze massage alleen onderkleding aan of kun je gebruik maken van wegwerpondergoed dat in de praktijk aanwezig is. (NB De kruiden van de kruidenstempels kunnen zorgen voor verkleuring van de onderkleding.)

Effecten van een Thaise kruidenstempel:

  • helpt het lichaam ontspannen en ontgiften
  • geeft nieuwe energie
  • heeft een vitaliserende werking op lichaam en geest
  • activeert de stofwisseling
  • helpt de bloedsomloop verbeteren
  • verlicht bij spanning, pijn en vermoeidheid in spieren en gewrichten

Het lichaam kan na een Thaise kruidenstempelmassage nog urenlang na ‘tintelen’. Van alle massages is de kruidenstempel massage het meest doordringend. Dankzij de diepe warmtewerking is een Thaise kruidenstempelmassage een uitgelezen massage in de koudere maanden van het jaar.

 

Wel of geen Thaise kruidenstempelmassage?

Vooral mensen met migraine, burn out, obstipatie, jicht en reuma hebben baat bij deze therapeutische behandeling. 

Daarnaast kun je een Thaise kruidenstempel massage ondergaan als je gespannen, moe of lusteloos bent. En natuurlijk is deze massage ook prima als je gewoon wilt genieten van de combinatie van een Thaise yogamassage en de intensieve werking van de kruidenstempels.