Ervaar de echte Thaise massage nu in Breda!

Thaise massage

Traditionele Thaise massage

De combinatie van energetische en fysieke aspecten is uniek aan Thaise massage, en datzelfde geldt voor de gevolgen. Deze oude massage wordt omschreven als een gift voor het lichaam (fysiek), de geest (spiritueel) en het gevoel (emotioneel). Het is een manier om ziekte te verhinderen, een hulpmiddel bij het oplossen van blokkades vóór zij zich psychisch of fysiek manifesteren, en voor het verhogen van de flexibiliteit. Tijdens de Thaise massage wordt gemakkelijkzittende kleding gedragen.

Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens. Op geestelijk/spiritueel vlak verleent het een gevoel van continuïteit aan het lichaam; het zorgt voor stroming en activeert Chi (Lom).

In overleg met u inventariseer ik uw wensen ten aanzien van de massage (hard, zacht, evt. pijnpunten e.d.) na afloop van de massage kunt u bij ons in Breda vervolgens rustig nog even bijkomen onder het genot van een lekker kopje gemberthee!

Denkt u eraan makkelijke, loszittende kleding aan te trekken of mee te nemen?
  

60 minuten:   € 55,-
90 minuten:   € 70,-
120 minuten:  € 90,-